Cart 0

Voor de afspraak

Even poetsen nog…

Om tijdens de fotoshoot het beste resultaat te bereiken zijn er een aantal zaken waar de makelaar/eigenaar rekening mee mag houden. Ik adviseer om deze zaken de dag voor de shoot langs te lopen en aan te pakken. Het zijn namelijk kleine aanpassingen met een groot effect. Denk bijvoorbeeld aan het uit beeld zetten van de kliko’s of het verwijderen van niet keuken gerelateerde items van het aanrecht. Zeker weten dat uw voorbereiding leidt tot de beste foto? Klik op de knop hieronder voor het downloaden van de pre-fotoshoot-checklist.

IMG_5212.jpg

Tijdens de afspraak

Say CHEESE!

Bij aanvang van de opdracht is het prettig om samen door het huis te lopen om te zorgen dat er geen deuren op slot zitten en het zicht door de ramen niet teveel belemmert is. Tijdens de shoot kunt u uw eigen gang gaan. Het is niet noodzakelijk dat u thuis bent maar het is natuurlijk wel gezellig als u wilt meekijken. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt terwijl ik uw woning prachtig vastleg.

Na de Afspraak

Voorproefjes laten zien

Aan het einde van de afspraak geef ik u een voorproefje van de foto’s die zijn genomen. Samen kijken we welke er positief uitspringen en doen we de check of we een volledig beeld hebben voor het maken van de beste rapportage. Als de tijd het toelaat kunnen we items aanwijzen welke we willen aanpassen of verwijderen tijdens de nabewerking.

Afhankelijk van uw opdracht, kunt u de beelden de volgende dag verwachten tezamen met mijn factuur.