NATURE PHOTOGRAPHY and ONE-ON-ONE POST PROCESSING WORKSHOPS

Nabewerking - ook wel beeldbewerking - is een essentieel onderdeel in digitale fotografie. Het maakt een goede foto een spectaculaire foto. Basis vaardigheden in beeldbewerking stellen u in staat om die transformatie bij uw foto's te realiseren. Maar het hoeft niet bij de basis te blijven.

De workshops beeldbewerking die ik geef zijn op maat gemaakt. Samen kunnen we de basis onder de knie krijgen of we gaan aan de slag met meer professionele technieken. Daarmee kunnen zowel beginners als professionals bij mij terecht, om het beste in hun beelden naar voren te brengen en hun eigen vaardigheden aan te scherpen.

Tijdens de workshop kunnen we uw eigen foto's als materiaal gebruiken. Of ik neem u mee door de aanpak die ik op mijn beelden toepas.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen: Correct Exposure/White Balance, Histogram, Dodging and Burning, Color Toning and Grading, Split Toning, Gradients, Sharpening, Noise and Dust Removal, HDR Photography, Panoramas, Presents and Actions, Printing...en nog veel meer!

Kosten voor een workshop van twee uur beginnen bij €75,- (afhankelijk van plaats, tijd en inhoud)

Software:

Adobe Lightroom and Photoshop

Nik Collection

Luminar 2018

Requirements

A steady network connection

Skype

Wil je als beginnende fotograaf meer leren over je spiegelreflex camera of ben je een enthousiaste hobbyist die graag nieuwe locaties wil ontdekken met andere enthousiaste fotografen? Dan is de locatie-workshop wat voor u!

Onderwerpen die aan bod kunnen komen: Spiegelreflexcamera basics, Zonsopgang/zonsondergang fotografie, Landschap fotografie, Macro fotografie, Hyper-focal distance, filters…en nog veel meer!

Requirements:

Spiegelreflex Camera

Statief


Heeft u zin om samen op pad te gaan of wilt u meer informatie. Neem contact op!